Falusi Mariann

  • Királyok és Királynők – Queen, Abba, Cher, Michael Jackson, Frank Sinatra, Madonna, Király Linda, Louis Armstrong és még sorolhatnánk egy fantasztikus zenekar előadásában! Falusi Mariann ének, Révész Richárd zongora, Frey György basszusgitár, Berdisz Tamás dob, Csányi István vokál, szaxofon, Schneide Zoltán gitár.

 

  • Falusi Mariann – Sárik Péter – Dalolva szép az élet … csak el ne dzsesszük – Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre, de legjobban kettesben szeretnek játszani. Duó koncertjeik igazi zenei csemegék, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett, ők pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel.

 

  • Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul – Az új kiadásban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át a saját stílusára. A Jazzkívánságműsor magyarul lemezen 15 dal található, mindegyik más időszakból és más stílusból. A közös bennük, hogy ebben a formában még soha, sehol nem voltak hallhatók. Eddig két Jazzkívánságműsor lemez jelent meg, az első 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint “Az év jazz felvétele”, a másodikat pedig 2016-ban volt jelölték ugyanerre a címre! A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált. Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek. Falusi Mariann ének, Sárik Péter zongora, Fonay Tibor bőgő, Gálfi Attila dob.