Az IAM Booking & Promotion 2019. júniusában ünnepelte tizedik születésnapját. A zenei menedzsmentként induló ügynökség az elmúlt években számos előadó – zenekar karrierjének fejlődéséhez járult hozzá. Mára letisztult tevékenységi körrel, koncert – menedzsment tevékenységgel szolgálja ki partnereit.

Az ügynökség filozófiáját a partnerségben történő gondolkodás határozza meg. Partnerként tekint minden megrendelőjére és alvállalkozójára: a művészekre, a fesztiválokra, az önkormányzatokra, a művelődésszervezőkre, a vállalati és ügynökségi megrendelőire, a hangtechnikusokra, a zenekari szállítókra, a roadokra. A mindennapokban ez pusztán annyit jelent, hogy olyan produkciós koncepciókat dolgoz ki, amelyek kölcsönös megelégedettséggel zárulnak minden, az üzletkötési és megvalósítási folyamatban részt vevő partner számára.

Az IAM Booking & Promotion ÉRTÉKet közvetít. Olyan zenei produkciók szerepelnek kínálatában, amelyek nem csak üzleti szempontból, hanem közösségi és társadalmi szempontok mentén is hozzájárulnak egy-egy rendezvény sikeréhez.