Szeleburdi Játéksziget – családi koncert sorozat kéthetente a Budapest Jazz Clubban

Post 9 of 197
<!--:hu-->Szeleburdi Játéksziget – családi koncert sorozat kéthetente a Budapest Jazz Clubban<!--:-->

2018. szeptember 30-án vasárnap 11.00 órától Szeleburdi Játéksziget néven indul újra a Budapest Jazz Club kéthetente jelentkező családi programsorozata. Zenés előadásokkal, családi mesekoncertekkel, izgalmas újdonságokkal, a Játéksziget játékaival és felhőtlen szeleburdiskodással várjuk a kicsiket és nagyokat!

„A Szeleburdi Játéksziget programjai közé remek szórakozást ígérő, magas minőségű, színvonalas zenés gyerekprogramokat hívtunk meg. Célunk, hogy a gyerekek játékos, mesébe ágyazott formában ismerkedhessenek meg a különböző zenei stílusokkal, a népzenével, a jazz-zel, a funkyval, a poppal, a rockkal, a latin és a világzenei ritmusokkal.” – meséli Tarján Veronika, a rendezvénysorozat háziasszonya.

A kéthetente vasárnaponként 11.00 órakor kezdődő koncerteket a 4-10 éves korcsoportnak ajánljuk.  Szeptember 30-án Farkasházi Réka és a Tintanyúl Bumm, bumm, bumm koncertje indítja a sorozatot, október 14-én a Veronaki zenekar Cifra Palinta című új műsorát ismerhetik meg az apróságok (Veronaki Klub). A Rutkai Bori Banda dupla Boszi Bulival lepi meg a családokat október 28-án (11.00 órai és 16.30 órai kezdéssel) majd november 11-én a Belvárosi Betyárok lemez újdonsága következik A Tündértó partján címmel. November 25-én a Búgócsiga Zenede mutatja be Úgy tetszik című albumát, december 9-én pedig Mihályi Réka hozza el a BJC-be Masnit és Pocót. A 2018-as évet december 30-án a Veronaki zenekar szilveszteri meglepetés koncertje (Veronaki Klub) zárja.