A Voodoo Papa & az ARONS LCC közös koncertje a Hunniában

Post 20 of 197
<!--:hu-->A Voodoo Papa & az ARONS LCC közös koncertje a Hunniában<!--:-->

2018. március 9-én 20.00 órától két nagyszerű formáció – a Voodoo Papa és az ARONS Land Cargo Co. lép színpadra.

20:30 Voodoo Papa
22:00 ARONS Land Cargo Co.

A Voodoo Papa Duo két multiinstrumentalista jóbarát nagyzenekari hangzást idéző, elsöprő energiájú formációja – Szert Zsigmond egyszerre szólaltatja meg a szájharmonikát egy minimál dobfelszereléssel, Fejér Simon Pál pedig akusztikus és elektromos gitárokon játszik és énekel. A fülbemászó, dallamos magyar nyelvű saját szerzemények mellett a 60-as-70-es évek Rythm&Blues csemegéiből is szívesen játszanak a muzsikus társak.

Hajba Áront a Jazzékiel egykori gitárosaként ismerheti a klubközönség, de a gitáros-dalszerző már egészen kamaszkora óta zenél különböző formációkban, jelenleg a The BlackBirds zenekarral ápolja a Beatles-örökséget. Testvéreivel alapított, korai zenekara – a No Man’s Land – folkos, bluesos világát viszi tovább első szólólemeze és önálló produkciója, az ARONS Land Cargo Co. is.

Bemutatkozó vinyl kislemeze, a Homeward Bound 2016 őszén jelent meg, a dalhoz látványos, utazós videóklip is készült. Ugyanez év decemberében látott napvilágot az ARONS LCC. debütáló nagylemeze, az Always Closer Never There, és ezzel párhuzamosan a Road to Canaan címu dalhoz készült animációs videó. Az LP-t a megjelent kritikák közül több az év legizgalmasabb magyar lemezei közé sorolta. A zenekar 2017-ben máris kiadta következő, Cracks and Scratches című nagylemezét, mely az Old Time R’N’R Magazinnál elnyerte a 2017-es év legjobb hazai albuma címet

Hajba Áron – gitár, ének
Hajba Imre – basszusgitár
Hajba László – dob