Zoohacker Remake OrchestraA lassan egy évtizedes múltra visszatekintő Zoohacker Remake Orchestra formációt az Artisjus és Fonogram – díjas zeneszerző-producer Palásti Kovács Zoltán, azaz Zoohacker álmodta meg. Az értelmiségi családból származó kozmopolita zenészpolgár útja a képzőművészeti szakközépiskolából az ELTE ének-zene / karvezetés szakára vezetett, de a tanári pálya szépségeinek megtapasztalásával párhuzamosan már nemzetközi elektronikus zenei színtéren is elismerték munkásságát (Lushlife Project – Buddha Bár válogatás). 2010-ben a Zoohacker Remake Orchestra Fábián Julival kezdett közös munkába, aminek eredményeként végül egy új projekt, a Fábián Juli & Zoohacker formáció született, saját dalokkal.

A remake repertoár időközben folyamatosan bővült – a Zoohacker dj-szettek retro és mai toplistás gyöngyszemei Szabó András énekes érkezésével idén érettek meg arra, hogy DJ – performansz formájában, zenekarral szólaljanak meg.

A Zoohacker Remake Orchestra azzal az egyedi, különleges hangzásvilággal bűvöli el a közönséget, amely Zoohacker védjegyévé vált az elmúlt években, és olyan nagyszerű zenei együttműködésekben mutatkozott már meg, mint a Fábián Juli & Zoohacker, a Zoohacker meets Judie Jay rádiós slágerek, vagy ByAlex eurovíziós dala, a Kedvesem.